100 alapvető dololg a matematikáról és a művészetről, amiről nem tudtuk, hogy nem tudjuk

Oldal tartalma:

John D. Barrow - 100 alapvető dololg a matematikáról és a művészetről, amiről nem tudtuk, hogy nem tudjuk

Letöltés 100 alapvető dololg a matematikáról és a művészetről, amiről nem tudtuk, hogy nem tudjuk könyvet pdf, epub és mobi

100 alapvető dololg a matematikáról és a művészetről, amiről nem tudtuk, hogy nem tudjuk.pdf
100 alapvető dololg a matematikáról és a művészetről, amiről nem tudtuk, hogy nem tudjuk.epub
100 alapvető dololg a matematikáról és a művészetről, amiről nem tudtuk, hogy nem tudjuk.mobi

  • Akkord Kiadó
  • Tudományos könyvek
  • 312 oldal
  • Kötés: cérnafűzött ragasztókötés
  • ISBN: 9789632520889
  • Cikkszám: 1042154
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Fordító:

A könyv részletei 100 alapvető dololg a matematikáról és a művészetről, amiről nem tudtuk, hogy nem tudjuk

Töltse le az ingyenes PDF 100 alapvető dololg a matematikáról és a művészetről, amiről nem tudtuk, hogy nem tudjuk fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A 100 alapvető dololg a matematikáról és a művészetről, amiről nem tudtuk, hogy nem tudjuk PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés 100 alapvető dololg a matematikáról és a művészetről, amiről nem tudtuk, hogy nem tudjuk (pdf, epub és mobi)

100 alapvető dololg a matematikáról és a művészetről, amiről nem tudtuk, hogy nem tudjuk leírása

Mit mondhat nekünk a matematika a művészetekről? J. D. Barrow professzor ebben a könyvében megmutatja, hogy a matematika és a művészet közelebb van egymáshoz, mint gondolnánk. Száz témában sokféle művészeti ágat érintő kirándulásra viszi az olvasót. Találkozni fogunk zenével, szobrászattal, irodalommal, építészettel,
tánccal és azzal, hogy a matematika mit tud mondani erről a világról. Elmeséli, hogyan csillog a gyémánt, hány szót ismert Shakespeare, és miért jó zuhany alatt énekelni. Kiderül, hogy a tojás miért tojás alakú, hogy Dickens miért folytatott propaganda-hadjáratot a statisztika ellen és hogy egy énekesnő hogyan törhet ripityára egy poharat anélkül, hogy hozzányúlna. A könyv témáit olvasva új szemmel látjuk a világot, és megtudhatjuk, hogy a matematika vagy a művészet melyik ága bújik meg a megszokott történések mögött.

Leave a Reply